IOS games en ontwikkeling

n de loop der jaren is de ontwikkeling van iOS-apps sterk veranderd. Het is spannend om de laatste trends op dit gebied te zien. We hebben enkele van de belangrijkste updates op iOS 11 gezien en veel functies meegebracht. Nu Apple zulke geweldige updates brengt, zullen iOS-trends zeker relevanter worden.

Laten we eens kijken naar de komende trends in de ontwikkeling van iOS-applicaties in het komende jaar, 2018 en daarna.

  1. In september 2017 onthulde iOS 11 een lijst met enkele van de beste functies. Een van de belangrijkste was de veel opgemerkte update, de Augmented Reality Apps.

Amazon heeft een numeriek applicatieplatform aangekondigd dat wordt ondersteund door Apple’s ARKit. Dit speciale platform is goed compatibel met Apple’s ARKit-framework, waarmee ontwikkelaars van iPhone- en iPad-applicaties augmented reality kunnen creëren samen met virtual reality en andere 3D-apps. Grote merken zijn al begonnen te investeren in de ontwikkeling van verschillende platforms om het ARKit-framework te ondersteunen. Daarom verwachten we in de toekomst nog veel meer AR/VR-apps voor iPhone- en iPad-gebruikers.

  1. Apple bracht zijn machine learning-framework mee dat bekend staat als Core ML. Momenteel gebruikt Apple dit machine learning-framework in verschillende producten zoals Siri, Camera en QuickType. iPhone-ontwikkelaars kunnen deze Core ML gemakkelijk in hun iOS-applicaties gebruiken om ze rijk aan functies te maken. Om dit te bereiken, moet u mogelijk enkele coderegels in de apps in de frameworkcode opnemen. Core ML heeft verschillende bibliotheken die computervisietechnieken bevatten om gezichten te herkennen, de ontwikkeling van AI-games en de verwerking van natuurlijke talen. Al deze 3 bibliotheken zullen de gebruikersinteractie met apparaten veranderen. Het zal de beveiliging verhogen door de apps gezichten te laten herkennen om een ​​paar functies te bieden. De game-industrie zal zeker wat kracht ervaren in echt gamen. Met Core ML zullen iPhone-ontwikkelaars de komende jaren zeer interactieve applicaties maken.
  2. De programmeertaal Swift van Apple verbetert voortdurend zijn positie op de markt voor app-ontwikkeling. Het is de algemene programmeertaal van Apple, voorgecompileerd voor Mac OS, TVOS en iOS. Apple introduceerde Swift 4 dat Swift veel krachtiger is. Het zal gemakkelijk te leren blijven. Swift 4 is uitgerust met alle sterke punten van Swift 3 en heeft de mogelijkheid om zowel robuuste als schaalbare applicaties te maken. Door deze update kunnen iOS-ontwikkelaars de apps sneller maken. Dit wordt gedaan zonder afbreuk te doen aan beveiligingsfuncties tijdens app-ontwikkeling. Apps ontwikkeld met Swift 4 verbruiken minder opslagruimte. In het jaar 2018 zal Swift 4 veel snellere en veiligere iOS-apps bieden.
  3. Siri blijft een favoriet onder gebruikers van iOS-apparaten als een intelligente persoonlijke assistent. Sinds de introductie heeft het golven gegenereerd. Het blijft verbeteren, omdat Siri blijft begrijpen waar we het over hebben en waar we naar op zoek zijn. Nu, contextueel leren samen met kunstmatige intelligentie, biedt Siri een GPS-pin tijdens het berichtenverkeer. Siri verschijnt ook als taakbeheerder. Het geeft de gebruiker toegang tot de Citi Mobile App en nog veel meer. Siris KI wordt een grote trend in 2018.
  4. Apple’s Home Kit is een Apple-framework dat speciaal is ontworpen voor domotica. Het idee is dat de intelligente apparaten die in het huishouden aanwezig zijn met elkaar kunnen communiceren. Siri kan worden gebruikt om haar te begeleiden. Bij de ontwikkeling van de iPhone-applicatie zal het maken van apps met Apple HomeKitz plaatsvinden. Het geeft de aangesloten apparaten de mogelijkheid om bevelen op te volgen. Ze worden geactiveerd door deze opdrachten of Siri. Er kan ook een gecentraliseerde app worden gemaakt om het domoticaproces volledig te rationaliseren. Apple’s HomeKit zal zeker trends zetten in 2018 en daarna.
  5. Een van de belangrijkste kenmerken van iOS 11 is de app Bestandsbeheerbestanden. Met deze applicatie kunnen iOS-gebruikers verschillende cloud-apps op één locatie beheren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *