Toffe games om vanuit je nieuwe gamestoel te proberen

Daar zit je dan, je gehele set-up compleet, duizenden euro’s zijn toch in een korte tijd om je oren gevlogen, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Je zal zeker trots op jezelf mogen zijn. Maar na al dat geld te hebben uitgegeven ga je natuurlijk lekker gamen. Zoek je favoriete game op, op een spelletjes website! Just kidding, Je wilt natuurlijk het maximale uit je pc of gameconsole halen. Koop daarom games die erom doen en jouw game-ervaring uitstekend maken. Je zal versteld staan van de mooie graphics van deze mooie games. In deze tekst lees je welke games het best passen bij de specs van je computer en monitor.

Gamen in 2k of 4k?

Een spel wat tussen de beste pc games 2020 terecht is gekomen is: Anno 1800. Deze strategie game laat jouw prachtige landschappen en animaties zien. Doordat deze game niet competitief is, is het aantal hertz niet erg van belang. De mogelijk om dit spel in 2k of 4k te spelen wordt dus een stuk makkelijker. Dit kan natuurlijk alleen als jouw monitor een van deze resolutie heeft.

Gamen in 144Hertz of hoger

The Division 2 pc versie laat jou uit je stoel schieten. Doordat deze shooter jou toelaat de game te spelen in een hoge FPS, zal je je tegenstanders eerder zien dan zij jou zien. Dit kan enkel alleen als jouw monitor dit toelaat. Bij de productinformatie kan je dit eenvoudig checken. 60Hertz is tegenwoordig het standaard. Wil jij dus beter zijn dan andere? Schaf dan zo’n monitor aan. The Division 2 is een leuke game die met vernieuwde animaties jou echt in de game lijken te zetten. Realisme gecombineerd met fantasie is het nieuwe gamen. Jij moet je een kunnen voelen met de game, ander ga je geen competitieve games winnen.

Het spel bestaat uit een interessant verhaal van enkele personages die het kwaad moeten bestrijden. Online zijn veel leuke video’s die laten zien wat je kan verwachten van de game. Het zelf spelen is uiteraard een geheel andere beleving.

Stel je monitor goed in

Om The Division 2 pc versie echt op 144Hertz te kunnen spelen, is het belangrijk je beeldscherm goed in te stellen. Als jij je monitor net hebt aangesloten aan je game pc, kan je via rechtermuisknop in de drukken bij een menu komen. Klik dan om de een na onderste keuze: Beeldscherminstellingen. Scrol op deze pagina naar benden tot je de regel “Geavanceerde beeldscherminstellingen” ziet. Na hierop te drukken kom je op een overzicht van jouw monitor. Klik dan op de onderste regel “Eigenschappen van beeldscherm voor beeldscherm (1). Je krijgt nu een ander tabblad te zien. Selecteer de optie “Beeldscherm”. In deze selectie kan je op de balk klikken om de aantal Hertz in te stellen waar jij je beeldscherm op wilt hebben. Hoe hoger de hertz en FPS, hoe smoother jouw game. Deze functie is helaas allen nog maar mogelijk voor pc. Consoles zoals PlayStation en Xbox laten dit nog niet toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *